Победителят от този осминафинал ще срещне спечелилия сблъсъка между Англия и Сенегал

...
Победителят от този осминафинал ще срещне спечелилия сблъсъка между Англия и Сенегал
Коментари Харесай

Франция и Полша играят тази вечер на Мондиала

Победителят от този осминафинал ще срещне спечелилия конфликта между Англия и Сенегал в дуел от четвъртфиналите на 10 декември (събота) от 21:00 часа.

 

Отборите на Франция и Полша тази вечер се изправят един против различен в третия осминафинален дуел от Мондиал 2022. Мачът ще се изиграе на “Ал Тумама ” от 17:00 часа, предава Спортал.

Актуалният международен шампион Франция продължава да преследва огромната си цел, а точно отбрана на купата си отпреди четири години. “Петлите ” започнаха безапелационно шампионата с триумф с 4:1 над Австралия. Последва нова победа, която обаче пристигна по-трудно за 2:1 над Дания. Така французите станаха първият сигурен осминафиналист на Световното състезание в Катар. Това разреши на Дидие Дешан да пусне пробен състав в последния мач от груповата фаза, който беше против Тунис. В него отборът му позволи загуба с 0:1, само че все пак предстоящо завоюва група D с актив от 6 точки. В днешния сблъсък Килиан Мбапе и компания са любимци, само че този път не могат да си разрешат да подценят своя противник, както направиха в предходния си дуел.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР